EUR
Български
Екстри
Поръчка от ресторант
Ако не познавате град Русе или просто не разполагате с време за обяд или вечеря навън, можете да ни се доверите и да направите своята поръчка на желано от вас меню. Ние ще се погрижим за навременната доставка на вашата поръчка до наетия от Вас апартамент.
Необходима е заявка за услугата.
Резервация
Пазаруване
Ще направим по-приятен и здравословен престоя Ви в град Русе. Само ни изпратете Вашите кулинарни предпочитания и списък с хранителни продукти, а ние ще се погрижим да ги доставим до наетия от Вас апартамент.
Необходима е заявка за услугата.
Резервация
Химическо чистене
Докато ни гостувате в град Русе Ви предлагаме грижа за Вашите дрехи. Можете да ни поверите и най-деликатните материи, ние ще се погрижим за тяхното качествено почистване. Заявете тази услуга по време на резервацията или по-късно през Вашия профил.
Необходима е заявка за услугата.
Резервация
Допълнителни телевизионни канали
Предлагаме на вашето внимание допълнителни телевизионни канали - пакет Diema Extra и пакет Ultra HBO.
Цена
5.00 EUR
Резервация
Паркинг
За по-голяма сигурност и удобство предлагаме подземен и надземен гараж. Можете да заявите тази услуга по време на резервацията или по-късно през профила си на уеб страницата. Цена на услугата е на ден за автомобил.
Цена
10.00 EUR
Резервация
Месечен абонамент за фитнес
Жителите на град Русе и неговите посетители, които не са гости на нашия хотел, могат да използват и двата фитнес центъра Big Dogs Gym срещу месечен абонамент.
Цена
30.00 EUR абонамент
Резервация
Дневна карта за фитнес
Всички наши гости в гр. Русе могат да използват фитнес "Big Dogs Gym" по време на техния престой срещу еднократна такса за абонамент и със същия код, който използват за достъп до наетия апартамент.
Цена
5.00 EUR
Резервация
Трансфер от и до летище - гр. Русе
Предлагаме удобно и комфортно пътуване от летището до наетия от Вас апартамент и/или обратно - Международно летище Отопени, Букурещ, Румъния. Можете да заявите тази услуга по време на резервацията или по-късно през профила си.
Цена
130.00 EUR
Резервация
Почистване на стаите
Нашите служители почистват и хигиенизират апартамента, за да Ви го предадат в перфектно състояние. След това хигиената е Ваш ангажимент до напускането му. В случай на по-дълъг престой, можем да осигурим срещу допълнително заплащане професионално почистване на апартамента по заявка или регулярно при допълнителна уговорка и Ваше желание. Можете да заявите тази услуга по време на резервацията или по-късно през Вашия профил.
Цена
10.00 EUR
Резервация
Трансфер от и до летище - гр.София
Предлагаме удобно и комфортно пътуване от летището до наетия от Вас апартамент и/или обратно до летище София. Можете да заявите тази услуга по време на резервацията или по-късно през профила си.
Цена
13.00 EUR
Резервация
Бизнес
Можем да съдействаме за успешното организиране на Вашата бизнес среща в град Русе, което включва резервация и наемане на конферентна зала и техника, осигуряване на всички необходими съпътстващи материали и др. Моля, изпратете Вашето запитване във връзка с всякакъв вид и мащаб на бизнес мероприятие, което желаете да организирате и проведете, както и необходимите Ви материали, които да доставим на място!
Необходима е заявка за услугата.
Резервация
Най-често преглеждани