EUR
Български

Хотел Одисей - още едно предложение от нас

За Би енд Би Тръст

Разположение

Разположен в сърцето на Русе, хотел Одисей е в близост до всички значими забележителности на града. Адресът е ул. Цариброд 7.

Стаи

Хотелът предлага просторни и светли стаи, в които ще се почувствате като у дома си: 

  • Стандартнa - двойно легло и баня с душ кабина
  • Голяма - голямо легло (тип king size) и баня с вана.

Включена закуска

В цената е включена и закуска, приготвена на момента с много любов. Разбира се, красивото утро и вкусната закуска винаги са придружени от качествено кафе. Ако сте ценител, със сигурност ще останете приятно изненадан от кафето, което ще ви приготвим тук. 

Паркоместа

За още по-голямо удобство сме се погрижили да ви предложим и паркоместа. А ако ви е нужен транспорт до или от летището в Букурещ, ние можем да го организираме, вместо вас.

Модерен фитнес

Хотел Одисей е готов да ви изкуши с още едно предложение. В непосредствена близост се намира най-модерният фитнес в Русе. С достъп 24/7, тук ще се насладите на наистина качествена тренировка. Фитнесът е оборудван с висококачествени уреди. Даваме ви възможност и за тренировка с треньор. 

Тук можете да се възползвате и от възстановителните ни процедури: инфрачервен сауна и кислородна сауна. Кислородната сауна ви дава възможност за бързо възстановяване след тренировка и поддържане на цялостното здравословно състояние. Това е третата такава сауна в страната и единствената в Североизточна България.

Хотел Одисей ще ви предаде усещането, което носи и самият град, а именно - уют в перфектна симбиоза с аристократичност. Ние ще се погрижим да ви осигурим всичко, от което имате нужда.  Заповядайте при нас и се убедете сами в комфорта на хотел Одисей. 

Резервация

Направете своята резервация на телефон: 0877510538 или на имейл: reception@bandbtrust.bg 

Най-често преглеждани