EUR
Български

Апартамент 201 - лукс и комфорт

Десислава Борисова ●
За Би енд Би Тръст

Какво значи за вас апартамент 201?

Ако не извиква приятни спомени за уют и комфорт, значи все още не сте посетили нито един от нашите луксозни апартаменти под наем в град  Русе. Създавайки апартаментите B and B Trust, ние искахме брандът ни да се свързва с лукс, комфорт и качество. След много труд и прецизност успяхме да го постигнем.

Сега имаме бутикови жилища в град Русе, които са обзаведени в изчистен стил, с минималистични нотки и показват ясно, че семплотата и изискаността са постижими. Не само това, постарахме се да комбинираме изтънченост с функционалност и се гордеем, че идеята ни беше успешна.

Ако ви се налага да си изберете място за настаняване в град Русе или в град София, проверете нашата Facebook  страница или нашия сайт. След като си направите резервация при нас, ще получите уникален код за достъп, който ще можете да използвате, за да се настаните в деня на пристигането си. Ние, от B&B Trust,  знаем колко е важна спокойствието при една заслужена почивка или натоварено ежедневие с поредица от бизнес срещи. Затова държахме всеки един апартамент да има подобни качества.

Искаме да ви представим нашия просторен тристаен апартамент - 201. Подходящ е за пет човека, разполага с две огромни спални и две бани. Дневната има удобен диван, който е подходящ за почивка и сън. Оборудвали сме кухнята с всичко необходимо, което да направи вашия дългосрочен престой при нас не просто приятен, а уютен. В нашите апартаменти има пералня, сушилник, ютия, както и телевизор. Освен че са подходящи за семейства с деца, те са подходящи и за бизнес срещи. За разлика от повечето хотели ние предлагаме качествен интернет с бърза скорост. Така вие можете да сте сигурни, че каквато и работа да имате за свършване, тя няма да бъде възпрепятствана от лоша интернет връзка.

Ние, от B&B Trust, сме готови да ви съдействаме, ако ви трябва и по-голямо помещение за организирането и провеждането на различни мероприятия. В наше лице ще срещнете партньор, готов да ви осигури качествен и комфортен престой в град Русе.

 

Най-често преглеждани