EUR
Български

Предлагаме Ви просторни луксозни апартаменти в София, Русе и Мартен, с удобно разположение на тихо, спокойно и комуникативно място в непосредствена близост до централната част на града, където да се насладите на заслужена почивка или да проведете успешна бизнес среща.

Всеки един от апартаментите разполага с кухненски бокс, оборудван с всички необходими готварски уреди и посуда.

Ако готвенето не е Вашата страст, то можете да се възползвате и от алтернативите:

- Бърза и безплатна доставка на храна до апартамента от ресторант с голям избор от здравословни и вкусни предложения.

- Специално резервирано от нас място в ресторант в случай, че предпочитате да се храните навън.

На Ваше разположение е високоскоростен интернет и възможност да поръчате всички необходими офис материали за провеждането на бизнес среща в спокойна и продуктивна среда. Напълно подходящо и уединено кътче за индивидуална работа и мисловен процес.

Ако желаете да се насладите на заслужена почивка или приятна среща, за пълния Ви комфорт са налични удобни спални със завивки от пух, кабелна телевизия, парно отопление, климатизация за горещите дни, две тераси и всички необходими други екстри.

Апартаментите са напълно пригодени за дългосрочен престой - разполагат още с пералня, сушилник за дрехи, ютия, маса за гладене, сешоар.

Нашата дискретност е гарантирана. Достъп до резервирания апартамент се осигурява чрез индивидуален код, а цялата необходима информация се предоставя онлайн или по телефона.

Наслаждавате се на сигурност и свобода.

В случай че спортувате, то защо да губите форма по време на престоя си в гр. Русе?

Срещу еднократна такса за абонамент на Ваше разположение са два големи фитнес центъра с пълна гама от оборудване, а професионален инструктор ще насочва и консултира тренировките Ви.

Най-често преглеждани